El 1r Clínic Tir amb Arc Lleida, s’ha celebrat aquest diumenge al Pavelló Municipal Juanjo Garra, organitzat pel Club de Tir amb Arc Lleida i impartit per Miquel Àngel Pifarré, arquer internacional i membre de l’equip estatal, i sota la direcció de Maria Pilar Farré, entrenadora del club.
Aquest any 2016, Miquel Àngel, ha estat el 1r reserva als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro i ha aconseguit la medalla de bronze per equips a la Copa del Món de Colòmbia i un més que meritori 9è lloc individual.

L’activitat formativa estava adreçada a arquers de categories benjamí fins a júnior i la inscripció estava limitada a una dotzena de participants. Tots ells han gaudit de les explicacions del Miquel Àngel Pifarré, han pogut conèixer de primera mà les seves experiències i han pogut veure directament la seva tècnica de tir.
Amb l’ajut de l’entrenadora del club i de l’arquer convidat els nois i noies han fet alguns exercicis adreçats a la millora del rendiment, a la pràctica d’eliminatòries i a la prevenció de lesions.

Aquest ha sigut el primer d’un seguit de clínics en què treballarem totes les modalitats del tir amb arc i forma part del treball de promoció, potenciació i millora del tir amb arc que duem a terme des del Club de Tir amb arc Lleida, la Delegació de Lleida de l’Escola Catalana de Tir amb Arc i la Federació Catalana de Tir amb Arc.

Gràcies a tots els que heu fet que el 1r Clínic Tir amb Arc Lleida, hagi sigut tot un èxit!!!