Diumenge 19 de maig, era pels arquers catalans un cita important, se celebrava a la nostra ciutat el 70è CAMPIONAT DE CATALUNYA D’AIRE LLIURE  (Arc Recorbat, Compost, Estàndard WA) i el 22è CT. CATALUNYA D’ARC ADAPTAT.

De les 115 arqueres i arquers que van participar, el nostre club va estar representat per 10 esportistes, tots en la modalitat d’arc recorbat olímpic, de moment l’única modalitat olímpica en tir amb arc, acompanyats de l’entrenadora nacional Pilar Farré i amb l’inestimable ajuda d’en Guillem Mauri.

La jornada va ser llarga, vam iniciar els escalfaments a les 9h del matí i fins passades les 17:30 de la tarda no va acabar la competició, però tot i estones de vent i variacions de llum degut als núvols, el dia va ser agradable i els resultats aconseguits pels arquers del Club Tir amb Arc Lleida destacables, amb una millora generalitzada de les puntuacions personals de la temporada.

Felicitats a tots els arquers pel bon ambient i fair play i molta força per seguir endavant!

OR
Rosa Mayoral – Esquirol Dona

PLATA
Blau Tarragó – Benjamí Dona
Emma Serra – Aleví Dona
Joan Castellví – Júnior Home

BRONZE
Alba Tarragó – Infantil Dona
Àngel Ribes – Veterà Home

4rt LLOC
Robert Catalín – Aleví Home
Jordi Tarragó – Sènior Home

6è LLOC
Daniel Gonzalez – Benjamí Home

8è LLOC
Gerard Safont – Infantil Home

Durant el Campionat de Catalunya, el Club de Tir amb Arc Lleida vam fer un acte de protesta per reivindicar el dret a un espai per entrenar a l’aire lliure, un espai que l’Ajuntament de Lleida es va comprometre a tenir-lo acabat i condicionat pel febrer de 2019 just a l’inici de la temporada d’Aire Lliure. Mentres tant seguim entrenant al Pavelló Municipal Juanjo Garra, on podem practicar des de 15 m però les competicions de la temporada de primavera-estiu es desenvolupen a 30, 40, 50, 60, 70m i fins i tot algunes a 90m i per poder fer algun entrenament a aquestes distàncies hem de marxar a fora de Lleida, quan a Lleida hi ha el Camp Municipal de Tir amb Arc al barri de Pardinyes al que se’ns nega l’accés per entrenar tot i que està infrautilitzat.

La protesta ha tingut lloc a l’avinguda Pearson durant un descans de la competició per no alterar de cap manera el desenvolupament d’aquesta, i per no descentrar als arquers que encara havien de fer eliminatòries.
Tanmateix fent la protesta al carrer, a la porta de les instal·lacions, mostrem simbòlicament que no hi tenim accés a una instal·lació publica per poder entrenar.
Seguirem mobilitzant-nos fins que aconseguim que se’ns doni una solució tant immediata com a llarg termini.