Aquest dissabte s’ha fet a Guardiola de Berguedà la Primera Trobada de Lliga Formativa en què han participat els arquers que formen part de l’Escola Catalana de Tir amb Arc de Lleida. Aquesta escola té la seva delegació al Club de Tir amb Arc Lleida que ha iniciat la seva activitat de formació d’esportistes aquest any amb un grup de catorze arquers.

Per primera vegada a Catalunya hi ha una xarxa d’escoles amb un projecte formatiu unificat i coordinat per la Federació. En aquest moment hi ha set escoles a tota Catalunya. Aquesta trobada ha estat el primer cop que els arquers de les diferents escoles podien tirar junts i compartir una jornada esportiva en un entorn privilegiat.

L’Escola del Berguedà dirigida per l’equip d’Arquers de Brocà, ha estat l’amfitriona i, per tant, la responsable de la magnífica atenció que han rebut els arquers, els instructors i els pares i acompanyants. Després de l’entrenament hem pogut gaudir d’un dinar de germanor.

La trobada a sigut un èxit de participació i esperem actuï com a eix vertebrador entre les Escoles dels diferents territoris.

La participació d’arquers de club lleidatà ha estat de les més nombroses i han mostrat un bon nivell tècnic i sobretot una gran empenta i ganes de participar.

Ja hem obert les inscripcions pel curs vinent, que s’iniciarà al setembre. Els entrenaments tenen lloc al pavelló Municipal Juanjo Garra, la qual cosa permet practicar el tir amb arc durant tot l’any, siguin quines siguin les condicions climàtiques i de llum. Aquests entrenaments indoor s’alternen amb entrenaments a l’aire lliure, tirades formatives i altres activitats que permeten als arquers conèixer totes les modalitats del tir amb arc i divertir-se practicant aquest esport.