La petita Blau Tarragó Bulete, l’arquera més jove del nostre club, aquest cap de setmana ha aconseguit batre el rècord de Catalunya d’arc recorbat olímpic esquirol femení amb una puntuació de 336 punts, que supera en 12 punts l’anterior rècord.

Ha estat en la 4a tirada de lliga a l’Arboç, després que el cap de setmana passat aconseguia de nou la medalla d’or al Campionat de Catalunya, la Blau ha participat en aquesta prova per millorar la tècnica en condicions de competició. L’objectiu era, sobretot, millorar l’ancoratge de la mà de corda. I com ho podíem fer? Doncs de manera imaginativa i adaptant els recursos a l’edat de l’arquera. En aquest cas la seva entrenadora li pinta un pollet a la mà i la Blau l’ha d’amagar al niu perquè estigui ben calentó, és a dir, ha de situar la mà a sota de la mandíbula. La mà d’ancoratge té una posició força complicada però la Blau cada dia la fa millor.

Fa menys d’un any que la Blau va començar a fer tir amb arc seguint els passos de sa germana Alba que feia poc que havia començat a practicar-lo a l’Escola Catalana de Tir amb Arc, el projecte de formació d’arquers del Club de Tir amb Arc Lleida amb la Federació Catalana, que ja compta amb una vintena de joves. Ara entrenen juntes un mínim de dos dies a la setmana. L’Alba, que en aquesta competició ha quedat a tan sols 11 punts del rècord de Catalunya aleví a 18 metres, la setmana passada també va aconseguir l’or en la seva categoria. Però això no és tot, com moltes vegades passa en aquest esport, el seu pare també s’ha engrescat a tirar i molts caps de setmana comparteixen l’estona d’oci i esport en família entrenant tots junts.

Moltes felicitats i que gaudeixis sempre tant com ara!!!