Aquest diumenge 31 de març, 12 arquers del Club de Tir amb Arc Lleida acompanyats de les seves famílies i l’entrenadora del club, han participat en la 2a Tirada de Lliga Catalana que s’ha dut a terme a les instal·lacions Municipals de Tir Amb Arc de Pardinyes.

Ha estat un matí molt fred, així i tot, grans i petits han participat amb molta il·lusió. Pel Gerard Safont, el Robert Catalin Ciupitu i en Daniel González ha sigut el primer cop que participaven en una competició.

La Rosa, la Blau, el Daniel, el Cezar, l’Albert, l’Emma, el Robert, l’Alba, el Marc i el Gerard, tots deu, son part de la base d’esportistes del nostre club, formats en la nostra escola, delegació a Lleida de l’Escola Catalana de Tir amb Arc. L’Àngel i el Jordi, pares i esportistes del club, són bona mostra que aquest esport és per tota la família i que mai és tard per engrescar-s’hi.

Ha sigut una bona tirada que hem pogut compartir amb arquers d’altres clubs catalans, AEC Puigverd, Tir amb Arc Pardinyes, Club Tir amb Arc Constantí, Tir amb Arc Olesa, Tir amb Arc Urgell, Club Arquers de Cambrils, Club Arquers de Torrefarrera, Club TAU de Tir amb Arc, Club d’Arquers del Montsec i Club Arc Montjuïc.

La preparació d’aquesta tirada ha estat difícil donat que encara no podem disposar d’espai d’entrenament a l’aire lliure a Lleida perquè l’ajuntament no ha enllestit encara l’arranjament del camp de les Basses, que esperem tindrem aviat disponible i en negar-se el club Tir amb Arc Pardinyes a facilitar l’accés als arquers del nostre club per poder entrenar a les instal·lacions municipals en les condicions a què estan legalment obligats. Afortunadament els arquers de l’AEC Puigverd, als quals agraïm la seva esportivitat i ajut, aquestes darreres setmanes han compartit amb nosaltres el seu espai d’entrenament a Puigverd de Lleida. Pocs entrenaments i de poques hores, que s’han traduït en el fet que per alguns arquers era la segona o tercera vegada que tiraven a la distància que els pertocava. Tot i això, aquests valents arquers se superen cada dia i milloren les seves puntuacions.