Dissabte dia 6 de maig, uns cinquanta arquers d’entre 6 i 16 anys pertanyents a l’Escola Catalana de Tir amb Arc van participar en la 2a Trobada de Lliga Formativa, el club de Cerdanyola del Vallès va ser l’amfitrió de la jornada.
La nostra escola va estar representada per tres nens i nenes del grup d’esportistes de base, Martí Trota, Cezar Mihai Padureanu i Thalia Mota que van assistir acompanyats de la coordinadora i entrenadora de la delegació de Lleida de l’ECTA Maria Pilar Farré i de l’instructor Josep Puig.

Va estar una fantàstica jornada on els nens que pertanyen a l’ECTA i que encara estan en la fase d’iniciació descobreixen les característiques, normes, puntuacions i rutina de la competició en un ambient de germanor, concentració i treball que deixa bocabadats a tots els espectadors i familiars que els acompanyen.

La representació de la nostra escola ha estat una mica més baixa del previst, ja que el diumenge se celebrava el Campionat de Catalunya de Tir amb arc de cadets i menors de 14 anys a l’aire lliure a Olesa de Montserrat on vam participar 6 esportistes més de l’escola.