Els dies 21 i 22 de maig, s’ha fet la 3a Tirada de Lliga Catalana de Tir amb Arc a l’Aire Lliure a Puigverd de Lleida. Aquesta tirada és la darrera d’aquesta competició de lliga 2022 i definirà les classificacions finals.
 Un total de 145 arquers van ser acollits pel club local al camp de futbol de Puigverd de Lleida que en aquesta ocasió feia les funcions de camp de tir amb arc per a gaudi de tots nosaltres. 
Tant dissabte com diumenge, van ser dies de moltíssima calor, es van batre rècords de temperatura en un mes de maig a molts indrets de Catalunya. A Ponent la calor no va deixar indiferent ningú, però els nostres esportistes van entomar el repte tan bé que fins i tot van millorar algunes de les seves puntuacions anteriors.

Del Club Tir amb Arc Lleida, vam participar en aquesta ocasió sis arquers i arqueres, cinc en arc recorbat olímpic i una en arc compost. Van estar dirigits i acompanyats en tot moment per l’entrenadora Pilar Farré.

El final de la lliga no pot ser millor perquè tots els arquers i arqueres del club que han participat en la lliga han acabat en posicions de podi.

Pablo 1r prebenjamí
Daniel 2n aleví
Emma 3a <18
Gerard 3r <18
Maria Fernanda 2a senior
Roser 1a <21.

Moltes gràcies al Club de Puigverd de Lleida per l’organització i l’acolliment. Moltes gràcies també a tots els pares, familiars i amics que ens van acompanyar i engrescar amb el seu suport.