Aquest cap de setmana a Madrid, l’Alba Tarragó ha participat per primera vegada a la 1ra Tirada de Lliga Nacional Cadet i Menors de 14 anys de Tir amb arc a l’aire lliure.

A la ronda classificatòria va aconseguir el 3r lloc amb 651 punts i així aconseguia passar directament a vuitens de finals. Va superar quarts i es va col·locar a semifinals i lluitar per la medalla de bronze, que al final va aconseguir-la la catalana Lucia Ramos i l’Alba Tarragó va quedar quarta.

Per nosaltres, el seu club, els seus companys de l’Escola de Tir amb Arc de Lledia, la seva entrenadora i els seus pares i germana, ens sap tan bé aquest resultat que ens omple d’emoció. Felicitats Alba!!!

L’esforç que està realitzant aquesta arquera i tots els arquers del Club Tir amb Arc Lleida per la falta d’instal·lació a l’aire lliure és impressionant, aconseguint estar entre els millors en totes les competicions en les que participem entrenant el llançament de fletxes a 15m al Pavelló Juanjo Garra i competint  a 30, 40, 60 i 70 m. Seguim esperant que l’Ajuntament de Lleida condicioni l’espai que ens va prometre pel febrer però s’allarga i no han iniciat encara l’obra.

 

©Fotografia i video Pere Video