Aquest cap de setmana, set arquers del Club de Tir amb Arc Lleida han participat al 4t Trofeu Internacional Vila d’Encamp ROUND 900 i 1r Campionat d’Andorra.

En un entorn envejable hem pogut gaudir de la darrera competició d’aire lliure d’aquesta temporada.
 Set arquers i les seves famílies es van desplaçar fins a Encamp per participar.
Va estar una competició molt distesa i, en alguns casos, molt disputada. Tots els arquers del club, van veure recompensat el seu esforç.

Els germans Benabarre, Marc en arc recorbat infantil amb 628 punts i Carla en arc tradicional recorbat amb 598 van ser campions en la seva categoria.
Ferran Ciria va aconseguir la plata amb 743 punts en arc recorbat cadet masculí.
En arc recorbat cadet femení, Elena Fuentes, es va proclamar campiona amb 751 punts i Maria Castro subcampiona, amb 713 punts.
Aquests joves arquers entrenen a l’Escola Catalana de Tir amb Arc de Lleida, Ferran, Elena i Maria, també formen part del Pla de Tecnificació Base de la Federació Catalana de Tir amb Arc.
En categoria sènior, Simeó Fuentes, amb arc longbow, es va haver de conformar amb la plata amb 674 punts, quedant a tan sols 1 un punt del campió que va ser Pepe Perez de l’AEC Puigverd amb 675 punts i Pilar Farré, que participava en arc compost, va quedar en segona posició amb 824 punts.
Jose Garcia, del Club d’Arquers del Montsec, en arc tradicional sènior, va ser campió amb una puntuació de 747 punts.

Moltes felicitats a tots!!!