El diumenge 15 va tenir lloc al pavelló Municipal de Torrefarrera, el Campionat Provincial de Tir amb Arc en Sala, que a la vegada era la 5a Tirada de Lliga de Sala i el 5è Nacional Postal.

Diumenge va ser un dels dies més gèlids d’aquest hivern i al pavelló s’escolava el fred fins arribar a les mans dels arquers dificultant el moviment suau de la deixada de la corda. Tot i així la jornada va ser alegre i competitiva fins al final.

Al Campionat provincial vam participar 6 clubs de la província, Associació Esportiva i Cultural Puigverd, Club Arquers de Torrefarrera, Club de Tir amb Arc Lleida, Club Tir amb Arc Montsec, Club Tir amb Arc Pardinyes i Club Tir amb Arc Urgell.

11 arquers del nostre club van participar en diferents modalitats i categories, aconseguint el primer lloc al medaller en aquest Campionat Provincial, amb 8 medalles d’or, 1 medalla de plata i 1 medalla de bronze.
En segon lloc al medaller va quedar el Club Arquers de Torrefarrera i en tercer lloc l’Associació Esportiva i Cultural Puigverd.

Els arquers del nostre club van quedar de la següent manera:

Arc Recorbat Olímpic:

Blau Tarragó Bulete – 1r lloc – Esquirol Dona
Ferran Ribes Escar – 1r lloc – Aleví Home
Alba Tarragó Bulete – 1r lloc – Aleví Dona
Marc Benabarre Gimenez – 3r lloc – Infantil Home
Ferran Ciria Camps – 1r lloc – Cadet Home
Maria Castro Ribera – 1r lloc – Cadet Dona
Elena Fuentes Farré – 1r lloc – Júnior Dona
Maria Pilar Farré Pinilla – 1r lloc – Sènior Dona

Arc tradicional Long Bow:

Simeó Fuentes Crespo – 1r lloc – Sènior Home

Arc Nu:

Daniel Miranda Alamillo – 2n lloc – Sènior Home

Arc Estandar WA:

Marc Oró Esteve – 5è lloc – Sènior Home