1- DATA I LLOC DE CELEBRACIÓ
La competició se celebrarà els dies 16 i 17 de juliol de 2016, a la pista d’atletisme de l’Estadi Helmántico. Carretera de Zamora, 1 (Villares de la Reina) Salamanca, CP 37184

Enllaç google maps: https://goo.gl/maps/X7Zx71xpraE2  Coordenades: 40.995514, -5.663677

2. INSCRIPCIONS
Podran participar tots els arquers que estiguin en possessió de la llicència esportiva única en vigor emesa per la RFETA o qualsevol de les seves federacions autonòmiques, i no estiguin suspesos pel Comitè de Competició i Disciplina, o Òrgan Superior El preu de l’ inscripció per als arquers que no s’hagin apuntat a la totalitat de la Lliga Nacional Cadet i Menor de 14 anys 2016, i vulguin participar en aquest Campionat d’Espanya, serà de  50 €. A més, en realitzar la inscripció, hauran d’adjuntar una foto carnet i fotocòpia del DNI o llibre de família. La inscripció es realitzarà a través del següent enllaç:
https://www.avaibooksports.com/inscripcion/xvi-cto-de-espana-cadete-y-xxviii-cto-de-espana-de-menor-de-14-anos-2016/3139
Important: aquells esportistes que s’hagin inscrit a la totalitat de la lliga i vulguin participar en aquest Campionat d’Espanya Cadet i Menor de 14 anys, hauran de confirmar la seva assistència a través del mateix enllaç, sense que això li suposi cap cost. En cas de no realitzar la confirmació de la seva inscripció no es reservarà la plaça per participar en aquesta competició.
Es recorda que únicament estaran inclosos en el rànquing de la Lliga Nacional (tant a nivell individual com d’equips mixtes) els esportistes que s’hagin inscrit a la totalitat de la Lliga (100 Euros d’inscripció). Aquells esportistes que no s’hagin inscrit a la totalitat de la lliga no entraran en el rànquing de la Lliga Nacional Cadet i Menor de 14 anys 2016, independentment del nombre de proves en què participin (realitzant la inscripció i el pagament individualitzat a cadascuna d’elles).

3. TERMINI D’INSCRIPCIÓ
El termini d’inscripció queda obert a la recepció d’aquesta circular i finalitzarà el dia 10 juliol 2016 a les 20.00 hores (hora peninsular)

4. ENTRENADORS
Es podrà inscriure com a màxim un tècnic per cada arquer inscrit en aquest Campionat d’Espanya; dit tècnic haurà de comptar necessàriament amb la llicència RFETA (en vigor) de monitor, entrenador o entrenador superior. En el cas dels tècnics que vulguin apuntar-se a aquest Campionat. d’Espanya, sense estar inscrits en la totalitat de la Lliga, el preu de la inscripció serà de cinc (5) euros, realitzant la inscripció en el mateix enllaç indicat més amunt. I hauran de realitzar la inscripció adjuntant una foto carnet i fotocòpia de la llicència de tècnic en vigor. Important: aquells entrenadors que s’hagin inscrit a la totalitat de la lliga hauran de confirmar la seva assistència en aquest Campionat. d’Espanya a través del mateix enllaç, sense que això li suposi cap cost. Es recorda, als tècnics que es van inscriure a la totalitat de la Lliga Nacional, que hauran de portar l’acreditació que se’ls va lliurar en alguna de les tirades de Lliga, ja que aquesta és vàlida també per a aquest Campionat d’Espanya. En el cas de pèrdua, pèrdua o oblit, la realització d’una nova tindrà un cost de 10 €.
Nota: els tècnics hauran d’abandonar la zona de competició en el moment que els seus esportistes finalitzin la seva participació.
5. NUMERO DE PARTICIPANTS
El nombre total de places disponibles per al Campionat d’Espanya Cadet i Menor de 14 anys serà de:
96 arquers Cadets
96 arquers Menor de 14 anys
La fase d’eliminatòries en cadascuna d’aquestes competicions començarà a 1/16 de final, sempre que hi hagi almenys un enfrontament que celebrar-se. De no ser així, es començarà a la fase següent d’eliminatòria en la qual es pogués celebrar almenys un enfrontament. En el cas que en alguna de les competicions només hi hagi tres participants en alguna de les classes, no es realitzaran eliminatòries i la classificació es realitzarà atenent als punts del round.
En el cas que en alguna de les categories hagués sis o menys inscrits, els participants en la mateixa podran tirar tant el round classificatori com les eliminatòries individuals (en aquest cas les finals no es realitzaran per tir altern) i la seva puntuació serà vàlida per a els equips, però no podran obtenir cap dels títols del Campionat d’Espanya, ni rebre les medalles corresponents.

pdf