Aquesta tarda, una vintena de dones d’entre 6 i 76 anys, han gaudit d’una tarda de tir amb arc.

Avui, el Club Tir amb Arc Lleida, ha obert les seves portes a totes les dones que han volgut fer un primer contacte amb el tir amb arc. Les sòcies del club, han estat les encarregades de guiar i atendre a les convidades, algunes han vingut acompanyades d’amigues, de les seves filles i fins i tot de les seves mares, tres generacions de dones de la mateixa família han pogut tirar a la vegada. L’espai d’entrenament ha estat durant un parell d’hores d’accés exclusiu per a les dones.

Amb aquesta activitat arrenca “Tir amb arc en femení”, una activitat que el nostre club proposa a la ciutat de Lleida, pensada només per a dones, de totes les edats, i que vol oferir una molt bona oportunitat per practicar un esport on les dones mostren una gran habilitat i que a més a més s’adapta fàcilment a totes les condicions físiques. Aquest és també un esport que es pot practicar en família i fins i tot participar en competicions amb participants de totes les edats.

El curs serà els mesos de maig i juny, tots els divendres a la tarda al Pavelló Municipal Juanjo Garra. Ja tenim a les primeres arqueres inscrites i divendres 6 de maig començaran els entrenaments. Totes les dones interessades poden fer la inscripció a la nostra web (clic aquí ») o de manera presencial els dilluns, dimarts, dijous i divendres de 18 a 20 h al mateix pavelló Juanjo Garra. El preu de l’activitat és de 30 € al mes i inclou l’assegurança federativa i tot el material necessari.