Ahir l’Ajuntament de Lleida va comunicar-nos que podem iniciar els entrenaments a l’aire lliure al camp adjunt a les Pistes d’Atletisme de Les Basses d’Alpicat.
Amb aquest nou espai a l’aire lliure, el Club de Tir amb Arc Lleida i la delegació a Lleida de l’Escola Catalana de Tir amb Arc ja comptem amb instal·lacions tant d’aire lliure com de sala per poder practicar, un pas més per esdevenir un gran centre de formació d’arquers.

Tan bon punt tinguem el camp equipat, els nostres arquers podran entrenar les distancies corresponents per preparar el Campionat de Catalunya del mes de juny i el Campionat d’Espanya del mes de juliol. Esperem tenir temps per recuperar les setmanes perdudes i agraïm moltíssim als clubs de Puigverd, Torrefarrera i Cambrils que aquests mesos hagin compartit amb nosaltres les seves instal·lacions i fins i tot el seu material.

El nostre projecte segueix creixent i convidem a totes les persones, de qualsevol edat, que vulguin practicar el tir amb arc, a que s’animin a contactar amb nosaltres per participar en alguna de les nostres activitats i gaudeixin així d’aquests espais d’entrenament.