Aquest diumenge ha finalitzat el Campionat de Catalunya d’Aire Lliure que, a diferència d’altres anys en què es disputava en una mateixa seu al llarg d’un cap de setmana, aquest any s’ha dividit en tres jornades i tres ubicacions diferents. Aquesta tercera jornada ha estat dedicada a les modalitats instintives, arc tradicional, arc recte “longbow” i arc nu i s’ha celebrat al camp de futbol d’Olivella.

La participació ha estat molt nombrosa, amb 86 arquers i un nivell força alt, ja que per a molts dels arquers que participaven era una prèvia pel Campionat d’Espanya d’arc tradicional que se celebrarà a Lleida, al Camp Municipal de Tir amb Arc de Pardinyes, aquest cap de setmana, 24 i 25 de juny.

Lleida ha estat representada per 4 arquers, tres del nostre club, Simeó Fuentes en arc recte i Pilar Farré i Daniel Miranda en arc nu. Curiosament tots tres van quedar-se a les portes de superar el round classificatori obtenint el novè lloc de les seves categories i quedant just a fora de les 8 places que donen pas a les eliminatòries.

L’altre arquer lleidatà ha estat Josep Perez Mesas, del club AEC Puigverd de Lleida, que va guanyar la medalla de plata en arc recte. Volem felicitar-lo i desitjar-li moltíssima sort al Campionat d’Espanya.

Amb aquesta jornada d’arc tradicional es tanca un Campionat de Catalunya d’Aire Lliure amb la participació d’11 arquers del Club de Tir amb Arc Lleida i amb uns molt bons resultats. Tenim el convenciment que aviat disposarem de millors instal·lacions i un horari d’entrenaments més ampli que ens permetran augmentar la participació i millorar els resultats.

Or – Blau Tarragó – esquirol femení – arc recorbat olímpic
Or – Alba Tarragó – aleví femení – arc recorbat olímpic
Or – Pilar Farré – sènior femení – arc recorbat olímpic
Plata – Elena Fuentes – junior femení – arc recorbat olímpic
Bronze – Marc Benabarre – infantil masculí – arc recorbat olímpic
BronzeAlex Larrull – infantil masculí – arc compost
Bronze – Maria Castro – cadet femení – arc recorbat olímpic
4t lloc – Ferran Ribes – infantil masculí – arc recorbat olímpic
9è llocDani Miranda – sènior masculí – arc nu
9è lloc – Pilar Farré – sènior femení – arc nu
9è lloc – Simeó Fuentes – sènior masculí – arc recte “longbow”

Aquí teniu les noticies de la primera i segona jornada:

1a jornada Campionat de Catalunya de Tir amb Arc de cadets i menors de 14 anys d’Aire Lliure:

Cinc medalles del Lleida al Campionat de Catalunya de Tir amb arc de cadets i menors de 14 anys a l’Aire Lliure

2a jornada Campionat de Catalunya de Tir amb Arc d’Aire Lliure:

Un or i una plata al Campionat de Catalunya