El cap de setmana del 15 i 16 de setembre es va celebrar al Castell de Montjuïc el Campionat de Catalunya de Round 900 i Trofeu Jordi Aler amb una participació de 120 esportistes, dels quals 6 eren del nostre club.
Cal destacar el bon paper dels nostres joves, Ferran Ribes, Cezar Mihai Padureanu i Júlia Tortosa. El Ferran en arc recorbat infantil home va quedar en quarta posició. El Cezar va aconseguir la medalla d’or en arc recorbat benjamí amb una molt bona puntuació de 759 punts.
La Júlia va fixar el rècord de Catalunya en arc compost júnior dona en 683 punts i va aconseguir també la medalla d’or.
Dissabte al matí, Simeó Fuentes, en arc longbow sénior masculí, va millorar la seva puntuació en aquest tipus de competició aconseguint 657 punts i un discret sisè lloc.
L’endemà al matí Maria Pilar Farré va aconseguir la medalla de plata amb una puntuació de 795 punts que hagués suposat un nou rècord de Catalunya que finalment va quedar fixat en 837 punts gràcies a la gran tirada de Maria Pitarch del Tir amb Arc Constantí.
Per la seva part l’Àngel Ribes va emular al seu fill aconseguint també una quarta posició final en arc recorbat sénior home.

Cal destacar la voluntat dels arquers del nostre club per participar en aquest campionat per damunt de qualsevol obstacle i la valentia i atreviment de fer-ho després d’un estiu en què hem pogut entrenar molt poc a l’haver-nos estat negat l’accés als espais municipals.
Ha estat gràcies a l’esportivitat i amabilitat de l’AEC Puigverd de Lleida que hem pogut fer algun entrenament, compartint les seves instal·lacions. També cal destacar la invitació d’altres clubs d’arreu de Catalunya que ens han fet el mateix oferiment de manera totalment desinteressada. Aquest esport es mereix persones com aquestes. Moltes gràcies a tots!

Podeu veure els resultats aquí »
Fotografies en aquest enllaç »