El Club de Tir amb Arc Lleida participa al Campionat de Catalunya de Sala amb vuit arquers, set en arc recorbat olímpic i un en arc tradicional longbow, i aconsegueix cinc medalles a més a més d’una quarta posició.

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Canovelles, al Pavelló Tagamanent, amb la participació de 190 arquers de diferents categories i modalitats, el Club de Tir amb Arc Lleida ha destacat pels mèrits aconseguits en arc recorbat olímpic amb dues medalles d’or que han estat per Blau Tarragó en la categoria esquirol i Maria Pilar Farré en categoria sènior, dues medalles de plata per Maria Castro i Ferran Ciria, tots dos categoria cadet, després de superar tots dos un dur classificatori i tres rondes d’eliminatòries molt intenses, i una medalla de bronze per Alba Tarragó en categoria aleví. També destacar el quart lloc d’Elena Fuentes que aquesta temporada ja ha participat com a júnior i el setè lloc de Ferran Ribes aleví, tots aquests arquers es formen a l’Escola Catalana de Tir amb Arc de Lleida, que realitza els entrenaments a Pavelló Juanjo Garra.

El treball que s’està realitzant des del club i l’Escola Catalana de Tir amb Arc de Lleida va consolidant-se, són un projecte que compta amb tan sols un any de vida i que ja ha donat nombroses alegries, destacar la gran feina realitzada per l’entrenadora i tots els arquers del club i de l’escola.

Els dies 25 i 26 de febrer, Maria Castro i Ferran Ribes participaran al Campionat d’Espanya cadet i menors de 14 anys que es disputarà a Pamplona.