Avui s’ha disputat a Madrid, al Pavelló del Consejo Superior de Deportes, la fase classificatòria del Campionat d’Espanya cadet i menors de 14 anys, amb la participació de 188 arquers.

El Club Tir amb Arc Lleida ha participat amb tres tiradors, Elena Fuentes i Maria Castro, en la modalitat d’arc recorbat en categoria cadet femení i en categoria cadet masculí amb el tirador Ferran Ciria.

Ferran Ciria, que tot just aquest mes ha passat a aquesta categoria, ha fet una molt bona puntuació i ha superat l’objectiu marcat, classificant-se amb 406 punts i situant-se en el lloc 41. Maria Castro, ha fet molt bé la primera ronda classificatòria situant-se en el 14è lloc, després de la segona sèrie s’ha classificat en 20è lloc amb 487 punts i ha aconseguit el pas a les eliminatòries. Elena Fuentes, s’ha classificat en 16è lloc amb 504 punts i passant a les eliminatòries.

Les dues eliminatòries han sigut molt lluitades havent-se de resoldre amb una fletxa de desempat. La sort no ha estat del costat de les lleidatanes no superant els setzens de final.

Amb aquesta competició i molt bones sensacions, tanquem la temporada de sala i comencem els entrenaments per la temporada d’aire lliure.

Podeu veure les fotografies aquí ».
Fotografies cedides per Fèlix Pardina