Les instal·lacions del club de Tir Arc Olesa, han acollit aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya de  cadets i menors de 14 anys d’aire lliure a les divisions d’arc recorbat i arc compost.
Van  participar mitja dotzena d’arquers lleidatans del Club de Tir amb Arc Lleida i cinc d’aquests van aconseguir pujar al podi amb dos ors i tres bronzes.

En arc recorbat, Blau Tarragó va aconseguir la medalla d’or en la categoria esquirol femení. Alba Tarragó, també va ser medalla d’or en categoria aleví femení. Marc Benabarre, bronze en infantil masculí. Maria Castro, bronze en cadet femení.
Ferran Ribes va assolir un meritori quart lloc en categoria infantil masculina.
En arc compost, Alex Larrull va ser bronze en categoria infantil masculí.

Els arquers van estar acompanyats per la seva entrenadora, Maria Pilar Farré, i pel Josep Puig, un dels joves instructors del club. Els nombrosos familiars que també van assistir, els van donar suport en tot moment i van fer que hi hagués un ambient de sana competició, carregat de bones sensacions.

Cal destacar com a novetat que degut a que la participació cada cop és més numerosa, aquest campionat s’ha celebrat aquest any de forma separada al campionat absolut i junior, que tindrà lloc el pròxim mes de juny.

Blau Tarragó medalla d’or en arc recorbat esquirol femení amb 302 punts de 360 possibles

Alba Tarragó medalla d’or en arc recorbat aleví femení amb 643 punts de 720 possibles

El moment més emocionant de la competició, Maria Castro guanya el bonze després de desempatar a una sola fletxa amb Laura Pulles de l’ARB Arboç. Maria va aconseguir la màxima puntuació, un 10.

Marc Benabarre i Ferran Ribes, s’enfronten en les eliminatòries per la medalla de bronze que finalment després d’una eliminatòria amb molts nervis guanya Marc Benabarre.

Àlex Larrull, arquer d’arc compost en un instant de la competició.

Campionat de Catalunya de Tir amb arc de cadets i menors de 14 anys a l’Aire Lliure, Olesa de Montserrat, 7 de maig de 2017