Aquest cap de setmana a Benalmádena, Alba Tarragó, ha tancat una gran temporada de sala aconseguint un fantàstic cinquè lloc al classificatori del Campionat d’Espanya en arc recorbat infantil amb 575 punts, també va superar molt bé el primer enfrontament amb la madrilenya Maria Mudejar amb un 7-1, més tard, a vuitens de final va patir moments de molta pressió i un petit problema amb una fletxa va fer que perdés la concentració, l’andalusa Alícia Castilla amb una fantàstica tirada va superar a l’Alba amb un 1-7, quedant amb una 9a posició.
Aquest cap de setmana, també se celebrava el Campionat d’Espanya per equips autonòmics, l’equip format per l’Alba Tarragó, la Lucia Ramos i el Pablo Espes, van quedar en quarta posició amb 1699 punts a tan sols 1 punt de l’equip Balear que va aconseguir la medalla de bronze.

L’Alba Tarragó va iniciar la temporada l’octubre de 2018 baten el rècord de Catalunya infantil amb 587 punts de 600 possibles i quedant a tan sols un punt d’igualar l’actual rècord d’Espanya.

Al desembre, al campionat de Catalunya, va oferir una gran tirada al classificatori que va acabar en primera posició amb 577 punts però va perdre la final en l’enfrontament amb l’arquera de l’Olessa Lucia Ramos, acnseguint així la medalla de plata.

El gener de 2019 a la Copa del Món de Nîmes, amb una tirada amb molts nervis va aconseguir una molt bona 13a posició, tot i que aspirava a estar entre les 8 primeres.
També va participar al Campionat de Catalunya Júnior que es va celebrar a Torrefarrera el mateix mes de gener, va quedar en una molt bona 4a posició.

L’Alba té 13 anys i és arquera del Club de Tir amb Arc Lleida, va iniciar-se en el tir amb arc ara fa tres anys a la nostra escola. Practica la modalitat d’arc recorbat olímpic i haurem de seguir-la de molt a prop perquè segur que aquesta jove lleidatana ens farà gaudir de molts èxits.
Moltíssimes felicitats Alba!!!!

#tirambarclleida #tirambarc #tiroconarco #archery #federarco #fcta #donaiesport