El proper 20 de novembre es celebrarà el V TROFEU D’HIVERN DE TIR DE CAMP i ALTRES MODALITATS, organitzat per el CLUB DE TIR AMB ARC DE CALDES DE MONTBUI (BARCELONA) ADJUNTEM EL PLÀNOL I COORDENADES.

Adreça: Carrer del Negrell s/n, Urbanització Torre Negrell, 08140 CALDES DE MONTBUI
Coordenades: 41º37’18.39N / 2º10’54.89E
https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zLLPjsBIwg78.koTDBewTl9Vw

La tirada no serà una competició de tir de camp convencional. El recorregut comptarà amb dianes de tir de camp, de 2D, de 3D i ‘altres’ sent una prova combinada de les tres modalitats. El recorregut tindrà idees malicioses amb noves sorpreses que anireu descobrint.  Hi haurà entrega de premis, ‘pica-pica’ i refrescos.

HORARI

08:00 ESCALFAMENT I REVISIÓ DE MATERIAL (hi haurà aigua per els participants)
09:00 inici de la competició

INSCRIPCIONS

Termini d’inscripció fins el 17 de novembre, a les 16:00 h.
Sènior, veterans i novell : 15€
Júnior, cadet, infantil, aleví, benjamí esquirol: 5€

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

https://goo.gl/forms/PuAo17vurLrMVdNS2

Un cop veieu la finestra de confirmació del formulari que indicarà que “La vostra inscripció s’ha enregistrat CORRECTAMENT”,  efectueu l’ingrés al compte del Compte del CLUB DE TIR AMB ARC DE CALDES DE MONTBUI: BANC SABADELL: ES76 0081 0060 9300 0139 9946,  indicant el NOM I COGNOM DEL PARTICIPANT, i envieu-lo per e-mail a:  info@arcmontbui.es

No s’atendran inscripcions si no s’efectua el pagament.

L’accés al camp de tir és fàcil i està ben indicat, s’accedeix des de la carretera de Palau a Caldes, cal prendre el desviament a la Urbanització Can Valls, torçant a l’esquerra en el primer encreuament, després d’una costa pronunciada, cap a la Urbanització Torre Negrell. A partir d’aquí està senyalitzat amb indicacions del club, fins a l’entrada al circuit. Durant les competicions que s’organitzen s’acostumen a  reforçar les indicacions des de la pròpia carretera.