Aquest divendres dia 29 d’abril de 19 a 21 h, us convidem a participar d’una tarda de portes obertes. Aquesta és una activitat programada només per a dones de totes les edats. Veniu i porteu a les vostres germanes, amigues, mares o filles.

El tir amb arc és un esport que podem practicar a qualsevol edat i amb qualsevol condició física, es pot adaptar fàcilment a nosaltres, és un esport que les dones practiquem amb molts bons resultats, però hem de fer el primer pas.

Ens desconnecta l’estrès diari amb molt poca estona de practicar-lo i ens aporta benestar. Som moltes les que hem provat un gimnàs, sortir a córrer, fer dansa… de vegades ha anat bé, però d’altres no hem aconseguit la forma física necessària per continuar fent-ho, d’altres vegades han sigut els horaris o bé el fet de practicar-ho soles… Aquesta activitat ens ofereix una bona opció per fer exercici.

Us volem animar a provar-ho. A més a més del divendres 29 d’abril, que serà una activitat completament gratuïta, us proposem que participeu del “tir amb arc en femení” tots els divendres del mes de maig i del mes de juny, de 19 a 20:30h. Aquesta activitat té un preu de 30€/mes, que inclou l’assegurança federativa i tot el material necessari.

Si teniu qualsevol dubte, podeu escriure’m un correu a info@tirambarclleida.cat, sóc Pilar Farré, arquera i tècnica en tir amb arc, entrenadora del club i de l’Escola Catalana de Tir amb Arc de Lleida. Animeu-vos a participar!

 

On?
Pavelló Juanjo Garra, a l’altell
Carrer de Jordi Solé Tura, 4 – 25005 Lleida

Quan?
Portes obertes “tir amb arc en femení”
Divendres dia 29 d’abril.
De 19 a 21 hores

Curs “tir amb arc en femení”
Tots els divendres dels mesos de maig i juny
De 19 a 20:30 hores

Preu?
Portes obertes “tir amb arc en femení”: Gratuït
Curs “tir amb arc en femení”: 30€/mes

Més informació?
Per més informació, envieu un correu electrònic a info@tirambarclleida.cat