Diumenge dia 9 d’abril es va completar el Campionat Provincial de Tir amb Arc a l’aire lliure, amb la disputa de les modalitats tradicionals, arc instintiu, arc nu i longbow.

El Camp Municipal de Pardinyes ha estat l’escenari que ha acollit simultàniament el Campionat Provincial i la 2a tirada de Lliga Catalana d’aquestes modalitats amb la participació de 46 arquers.

Pilar Farré, que ja havia guanyat en la modalitat d’arc recorbat olímpic, va obtenir novament la medalla d’or en arc nu, categoria sènior femení. Daniel Miranda també va ser or en arc nu sènior masculí i Simeó Fuentes va ser plata en arc longbow sènior masculí.

La primera part del Campionat Provincial es va celebrar a Puigverd de Lleida el dia 2 d’abril, amb les modalitats de precisió, arc recorbat olímpic, compost i estàndard, juntament amb la 3a tirada de Lliga Catalana d’aquestes modalitats, amb la participació de 35 arquers. (veieu la notícia aquí»)

Aquesta temporada el Club de Tir amb Arc Lleida ha estat de nou el club amb més participació i medalles en aquest Campionat Provincial (15 participants i 14 medalles, 9 d’elles d’or), seguit del club Arquers de Torrefarrera amb vuit, el AEC Puigverd i el TA Pardinyes amb cinc, el CDA Montsec amb dues i el TA Urgell amb una.