Dins la seva estructura formativa i seguint el Programa de Tecnificació i Perfeccionament, la Federació Catalana de Tir amb Arc va organitzar la 2a Jornada de Tecnificació oberta 2017 per esportistes de fins a 19 anys, pertanyents a la FCTA.
La jornada va tenir lloc a Lleida aquest dissabte 27 de maig, en doble sessió de matí i tarda. Va comptar amb la participació de 14 nois i noies procedents de diferents clubs, amb una nombrosa participació d’arquers del Tir amb Arc Lleida.

Durant les dues sessions es van treballar conceptes teòrics i pràctics amb la direcció del nou Director Esportiu de la FCTA, el Sr. Manel Rojas, i la supervisió dels entrenadors dels arquers que van estar presents.

Malgrat la intensa calor que vam tenir durant tot el dia a Lleida, la jornada va anar tot molt bé i va permetre a molts dels nostres arquers realitzar un entrenament intensiu i treballar en detall alguns aspectes tècnics.

D’altra banda va servir també per donar a conèixer als tècnics de la Federació el treball que s’està fent des del nostre club i el bon nivell que estan assolint els nostres joves en molt poc temps. Per tot això i per l’acolliment de la jornada vam rebre la felicitació del director esportiu i l’agraïment de tothom.

Des del club volem fer el nostre propi agraïment als arquers i familiars que van assistir, a la FCTA per la confiança i el suport, als voluntaris pel seu esforç i a l’Ajuntament de Lleida per la seva col·laboració, facilitant-nos l’obertura de les instal·lacions i la bossa amb què vam obsequiar als participants.