Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Constantí, Tarragona, el Campionat de Catalunya de Tir amb Arc en Sala, amb la participació de 179 arquers. Aquesta edició ha estat el marc de presentació del nostre club.

Seguint amb el nostre principal objectiu promocionar el tir amb arc com a esport i la formació d’arquers, vam participar sobretot en la jornada matinal de dissabte quan van competir els tiradors de menys edat.
El resultat en el medaller va ser d’una medalla de plata i tres bronzes en la modalitat d’ar olímpic, que va viatjar amb tres arquers alevins, tres cadets i un sènior en arc recorbat i un vuitè arquer en longbow.

Elena Fuentes es va proclamar subcampiona de Catalunya cadet i la seva companya Maria Castro va aconseguir el bronze en la mateixa categoria. L’arquer Ferran Ciria que s’estrenava en categoria cadet, va classificar-se en vuitè lloc.
Aquest proper cap de setmana, aquest tres arquers viatjaran a Madrid per participar al Campionat d’Espanya Cadet.

En categoria aleví, Marc Benabarre i Maria Maroto van aconseguir el bronze, en la mateixa categoria Ferran Ribes va aconseguir un molt bon sisè lloc.
En la categoria sènior femení, en la modalitat d’arc recorbat, Maria Pilar Farré, entrenadora del club, va quedar en quart lloc després de liderar tota la competició fins a la penúltima ronda.
L’arquer Simeó Fuentes, va fer el sisè lloc en la modalitat de longbow.

Ha sigut una esplèndida presentació del nostre club, plena d’il·lusió i esportivitat.