Aquest cap de setmana s’ha celebrat a l’estació del Nord de Barcelona el 54è Campionat de Catalunya de Tir amb Arc en Sala. Durant tot el cap de setmana més de 190 arquers i arqueres de diferents categories i modalitats han participat en el campionat.
El nostre club ha participat amb 4 arquers i arqueres en les categories d’esquirol, aleví, cadet i sènior en la modalitat d’arc recorbat, aconseguint tots ells pujar al pòdium. Concretament en Pablo González ha quedat Campió de Catalunya de la categoria d’Esquirol Home, en Daniel González ha quedat Campió de Catalunya de la categorial Aleví Home, l’Emma Serra ha quedat Tercera de Catalunya de la categoria Cadet Dona i la Maria Fernanda Álvarez ha quedat Tercera de Catalunya de la categoria Sènior Dona. Tot un èxit pel club i per aquest grup d’esportistes entrenats per Maria Pilar Farré.

Aquesta ha estat una temporada molt intensa, on les restriccions per la COVID han dificultat el correcte funcionament de tota la lliga, de les diferents competicions que s’han celebrat i els entrenaments dels arquers i arqueres.

El pròxims reptes seran la Copa del Món a Nimes i el Campionat d’Espanya a Orpesa.