Al llarg d’aquest diumenge al matí més de trenta dones i noies de totes les edats han gaudit d’una activitat de promoció del tir amb arc especialment pensada per a elles.
Desprès d’un any sense poder organitzar gaires activitats, des del club volem destacar la gran participació i les ganes que té tothom de tornar a sortir a l’aire lliure, de fer esport i de compartir experiències amb altres persones amb interessos similars.

Aquesta és la 6a edició de “Tir amb arc en Femení”, activitat adreçada a dones i noies de totes les edats. En aquesta ocasió la jornada s’ha fet en una nova instal·lació per a la pràctica del tir amb arc ubicada dins el recinte de les Basses d’Alpicat de Lleida. A l’aire lliure i amb totes les mesures necessàries per garantir la seguretat i la salut de les participants. L’activitat ha estat gratuïta, però calia fer una inscripció prèvia.

Dins el programa publicat per la Paeria de 51 actes i activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones, aquesta ha estat l’única activitat proposada per un club esportiu. La promoció de l’esport femení és un dels objectius principals d’aquest club i quan ens van preguntar no vam poder deixar d’afegir-nos.

El pròxim objectiu del club és instal·lar al camp de Les Basses les proteccions necessàries per homologar l’espai per la practica del tir amb arc en les seves diferents modalitats a l’aire lliure, i per realitzar cursos d’iniciació, de perfeccionament i de tecnificació, a més d’altres activitats de promoció de l’esport i la salud.