El diumenge 2 de setembre va tenir lloc a Constantí (Tarragona) la segona jornada del Campionat de Catalunya d’Aire Lliure de Tir amb arc, que va ser ajornat el mes de juny per causes meteorològiques.

Marc Benabarre, en arc recorbat masculí, tot i ser dels més joves de la categoria va realitzar una gran competició, amb 530 punts al classificatori i superant tres eliminatòries per aconseguir la medalla de bronze per segon any consecutiu, aquest cop com a cadet.

Per la seva part, la fins aleshores vigent campiona de Catalunya en arc recorbat femení, Maria Pilar Farré, va fer un bon classificatori, amb 564 punts, que la situaven en segon lloc però les eliminatòries van estar una mica més complicades a causa del vent lateral i finalment va acabar aconseguint una treballada medalla de bronze.

Per la seva part Jordi Tarragó va fer una competició molt regular i es va quedar a un pas del podi, acabant en una meritòria 4a posició.

La falta d’un espai per entrenar a Lleida durant l’estiu ha jugat en contra dels nostres arquers. Una dificultat afegida que esperem que molt aviat sigui resolta.