Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Puigverd de Lleida una nova jornada d’entrenament del grup d’arquers del Pla Català de Tecnificació Avançada de la Federació Catalana de Tir amb Arc, del qual formen part els tres arquers del nostre club Ferran Ciria, Maria Castro i Elena Fuentes.

A la jornada de tecnificació d’aquest mes de juny el nostre club ha estat l’amfitrió, però com que l’espai que ens ha cedit l’Ajuntament de Lleida per als nostres entrenaments és insuficient per un entrenament d’aquest tipus, vam sol·licitar l’ús de la Pista d’Atletisme de Les Basses per tota la jornada del dissabte. Tan sols se’ns va autoritzar l’ús a la tarda, i per això vam haver de demanar als nostres companys de l’Associació Esportiva Puigverd que acollissin ells la jornada a les seves Instal·lacions Esportives Municipals de Puigverd de Lleida. No tan sols van acceptar sinó que tant el club de Puigverd de Lleida com el seu Ajuntament, van abocar-se per fer que tota la jornada fos un èxit i els arquers poguessin gaudir de totes les comoditats possibles per realitzar el seu entrenament.

Volem agrair també la col·laboració de la Loreto del Bar Restaurant Piscines, on vam poder dinar i refer forces i a l’empresa Abella Fruits, que va regalar-nos unes capses de delicioses nectarines i paraguaians per refrescar als arquers.

Una vintena d’arquers i els seus entrenadors, van participar de l’entrenament que es va realitzar dissabte al matí. A la tarda alguns d’aquests arquers van participar al Campionat de Catalunya d’Aire Lliure, que va fer-se a Lleida, i la resta, van competir diumenge.