Aquest cap de setmana, els arquers del nostre club que pertanyen al grup d’arquers del Pla Català de Tecnificació Avançada, Ferran Ciria, Maria Castro i Elena Fuentes, han participat en una nova sessió d’entrenament amb l’entrenador del PCTA, David Calleja, i amb Maria Pilar Farré, la seva entrenadora de l’Escola Catalana de Tir amb Arc de Lleida. Els dos dies d’entrenament han estat intensos i molt profitosos, a més a més, han pogut preparar “in-situ” l’última tirada de lliga que serà el dia 30 de maig i l’1 de juny.

El Club de Tir amb Arc l’Arboç, ha estat l’encarregat d’acollir aquesta nova sessió de tecnificació. El nostre club, Tir amb Arc Lleida, hauria d’acollir la propera sessió el dissabte 18 de juny, que serà l’ultim entrenament abans de participar el dia següent, 19 de juny, al Campionat de Catalunya d’aire lliure que tindrà lloc al camp Municipal de Tir amb Arc que hi ha al barri de Pardinyes de Lleida.

Elena Fuentes i Maria Castro, preparen també el Campionat d’Espanya d’Aire Lliure que se celebrarà a Salamanca els dies 16 i 17 de juliol de 2016.