Aquest dissabte, els arquers catalans que formen part del grup de tecnificació de la Federació Catalana de Tir amb Arc, han tingut un nou entrenament dirigit per l’entrenador David Calleja Mariscal. Aquest cop l’entreno s’ha fet a les instal·lacions Municipals de Tir amb Arc del barri de Pardinyes de Lleida.

El Club Tir amb Arc Lleida, ha participat amb els tres arquers que formen part d’aquest grup que són Ferran Ciria,  Maria Castro i Elena Fuentes, acompanyats de la seva entrenadora.

Dels 17 joves arquers catalans que s’han concentrat per l’entrenament, quatre d’ells són lleidatans i tres d’ells formen part de l’Escola Catalana de Tir amb Arc de Lleida que entrena al Pavelló Municipal Juanjo Garra de Balàfia, situat al costat de les Piscines Municiapals del barri del Secà de Sant Pere.

La propera competició d’aquests arquers és el Campionat Provincial que se celebrarà aquest proper diumenge dia 24 d’abril a Puigverd. Participaran juntament amb sis arquers més del nostre club, en les modalitats d’arc recorbat olímpic, d’arc compost, d’arc tradicional recorbat, d’arc tradicional longbow i d’arc nu.

Podeu veure més fotografies de la jornada aquí »