El 1r Clínic Tir amb Arc Lleida, s’ha celebrat aquest diumenge al Pavelló Municipal Juanjo Garra, organitzat pel Club de Tir amb Arc Lleida i impartit per Miquel Àngel Pifarré, arquer internacional i membre de l’equip estatal, i sota la direcció de Maria Pilar Farré, entrenadora del club.
Aquest any 2016, Miquel Àngel, ha estat el 1r reserva als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro i ha aconseguit la medalla de bronze per equips a la Copa del Món de Colòmbia i un més que meritori 9è lloc individual.

L’activitat formativa estava adreçada a arquers de categories benjamí fins a júnior i la inscripció estava limitada a una dotzena de participants. Tots ells han gaudit de les explicacions del Miquel Àngel Pifarré, han pogut conèixer de primera mà les seves experiències i han pogut veure directament la seva tècnica de tir.
Amb l’ajut de l’entrenadora del club i de l’arquer convidat els nois i noies han fet alguns exercicis adreçats a la millora del rendiment, a la pràctica d’eliminatòries i a la prevenció de lesions.

Aquest ha sigut el primer d’un seguit de clínics en què treballarem totes les modalitats del tir amb arc i forma part del treball de promoció, potenciació i millora del tir amb arc que duem a terme des del Club de Tir amb arc Lleida, la Delegació de Lleida de l’Escola Catalana de Tir amb Arc i la Federació Catalana de Tir amb Arc.

Gràcies a tots els que heu fet que el 1r Clínic Tir amb Arc Lleida, hagi sigut tot un èxit!!!

Miquel Àngel Pifarré amb alguns dels arquers participants
Els arquers més joves del clínic recollin les seves fletxes