Aquest dimecres a la tarda, un grup d’arquers del nostre club, s’han encarregat d’acollir i ensenyar a tirar amb arc a una trentena de socis d’ASPROS, procedents de les entitats Residència Casa Nostra, Centre La Coma i Llars Residència.

L’experiència per a tots ha sigut molt bona i hem passat una tarda en què hem après moltíssim i hem pogut mostrar que el tir amb arc és un esport sense limitacions d’edat o capacitat física i que amb una formació i acompanyament adient també el poden practicar persones amb capacitats intel·lectuals diverses.

L’activitat ha estat organitzada per ASPROS i el Club de Tir amb Arc Lleida amb el suport de supermercats Plusfresc i s’ha realitzat al Pavelló Municipal Juanjo Garra, a l’altell on realitzem els nostres cursos i entrenaments al llarg de l’any. Aquesta ha sigut la primera de moltes altres activitats amb ASPROS i altres entitats que han de servir per donar a conèixer aquest esport, per promoure un estil de vida actiu i que ens permeti créixer com a persones, com a club i com a ciutat.