Forma part del nostre club

El Club de Tir amb Arc Lleida s’ha creat per formar arquers i per oferir a tots els seus socis la possibilitat de practicar aquest esport de manera plenament satisfactòria. Aquest és un club participatiu i això vol dir que ser soci no és simplement apuntar-te a un curset, ser soci vol dir formar part d’un grup de persones que vetllen per la resta de socis i que tots junts, com a club, poden i volen assolir majors objectius.

Requisits

Si vols comprar o tenir un arc, segons la legislació actual has de tenir la llicència corresponent. Aquesta llicència es tramita a través d’un club federat. A més de ser soci d’un club, per poder practicar el tir amb arc, has de poder accedir a les instal·lacions condicionades per a fer-ho que t’ofereix un club. Per poder obtenir per primera vegada la llicència a través del nostre club, has de demostrar coneixements de tir amb arc i de la seguretat corresponent, aquests coneixements els adquiriràs amb el nostre curs d’iniciació.
Els arquers menors d’edat que formen part de la nostra escola de tir amb arc no han de fer cap curs d’iniciació a part, en aquests entrenaments adquireixen els coneixements i habilitats necessaris per practicar aquest esport.

PREUS LLICÈNCIES FEDERATIVES 2020-21

La vigència de la llicència va des de l’01/10/2020 i fins el 30/09/2021.

Estar federat cobreix la tinença, transport i pràctica regular del tir amb arc en instal·lacions homologades i/o competicions oficials. Tindràs també la cobertura d’accident esportiu obligatòria.

QUOTES ANUALS 2020-21 CLUB DE TIR AMB ARC LLEIDA