Avui volem compartir aquest vídeo amb vosaltres per motius molt especials.
Hem arribat a ell seguint la pista a l’entrenador d’una de les participants, el coreà Myun Kwon Park, que va estar treballant a Lleida, com a entrenador de tecnificació. Va arribar a entrenar a dues de les nostres arqueres, Ada i Elena Fuentes, i la nostra entrenadora, Pilar Farré, va aprendre molt amb ell sobre la tècnica coreana i els seus mètodes d’entrenament.
En aquest vídeo podeu veure a la seva deixeble, la iraniana Zahra Nemati, enfrontar-se a la xinesa Wu Chunyan en la final de tir amb arc adaptat dels Jocs Paralímpics de Rio 2016.
Ens ha agradat veure com “Míster Park dóna instruccions precises a l’arquera i la cara de felicitat que fa al final del vídeo.
També ens ha agradat molt que en algunes imatges no es pot apreciar cap diferència en aquestes arqueres, no es veu si estan a peu dret o assegudes, i això és una de les qualitats fantàstiques d’aquest esport, que estar en una cadira no impedeix practicar-lo al més alt nivell.
Finalment ho volem compartir perquè és una final molt emocionant i entretinguda. Si no la vau seguir en directe, no us la podeu perdre.