En les competicions catalanes de Tir de Sala de la temporada 2018-19, s’aplicarà la normativa World Archery (WA) vigent a totes les competicions oficials, tant per la Lliga Catalana com pels Campionats de Catalunya.

LLIGA CATALANA DE SALA
• 27 i 28 octubre 2018 Canovelles i Constantí
• 10 i 11 novembre 2018 Terrassa i Torrefarrera
• 24 i 25 novembre 2018 Constantí i Torrefarrera
• 15 i 16 desembre 2018 Constantí
• 16  desembre 2018 Torrefarrera – Campionat de Catalunya de Menors i Cadets (*) (tirada vàlida  per la lliga al coincidir en data amb la 4a tirada de Constantí)

CAMPIONATS DE CATALUNYA
• 16  desembre 2018 Torrefarrera – Campionat  Catalunya Sala Menors i Cadets (*)
• 26 gener 2019 Torrefarrera – Campionat de Catalunya Sala Tradicional i Nu
• 27 gener 2019 Torrefarrera – Campionat de Catalunya Sala Recorbat, Compost i Estàndard (Júnior, sènior, veterà).

Per poder tenir dret als trofeus, medalles o reconeixements de la lliga catalana de sala, es tindran en compte les 3 millors tirades de les 4 possibles. Es farà entrega dels mateixos al Campionat de Catalunya de Sala.

Recordem que degut a l’augment de la participació en els campionats d’Espanya, la RFETA ha condicionat l’accés als campionats en cas d’excés de demanda, a l’assoliment d’una marca mínima (si ho creu oportú) i a un rànquing RAUS (Ranking autonómico unificado de tiro en sala) que sortirà de les 3 millors tirades de les 4 previstes notificades aptes pel RAUS que en aquest cas són les 4 de la lliga catalana de sala.

El Campionat de Catalunya de menors i cadets, serà tingut en compte com 4ª tirada de lliga, per als menors i cadets que hi participin, a excepció dels menors i cadets que participin, el dissabte 15 de desembre a la quarta tirada de lliga de Constantí. (*)

El preu de les tirades de lliga catalana per als menors passa a ser de 10€ modificació proposada pels clubs i aprovada en assemblea general d’aquest any.

Es mantindrà el format de 30 fletxes a 12 metres per Esquirols i Benjamins en les competicions de sala.
 
Per tenir preferència en la inscripció del Campionat de Catalunya, s’haurà d’haver participat en la Lliga Catalana de Sala.

Es prega dignificar la competició, cada persona que hi participa, arquers, tècnics, jutges, organitzadors o acompanyants, han de tindre un comportament adequat al seu paper, respectant als altres participants, les zones de moviment i el desenvolupament de la competició. Donant prioritat al sentit comú, en cas de conflicte cal dirigir-se al responsable de la organització de la tirada o a un dels jutges.

Es recomanable que els responsables de cada club o tècnics si es el cas, comentin amb els arquers i acompanyants aquests aspectes abans del dia de la competició, perquè tothom pugui gaudir de la mateixa.

Barcelona,1 d’octubre de 2018
El Comitè Català d’Aire Lliure