Els arquers del nostre club Maria Castro i Ferran Ribes acompanyats de la seva entrenadora Pilar Farré, van participar al Campionat d’Espanya Cadet i Menors de 14 anys que es celebrar a Pamplona, al poliesportiu de la Universitat de Navarra.

Va ser un campionat apassionant en que van destacar les altes puntuacions que es van assolir i pel rècord de participació en un esdeveniment com aquest amb 190 joves d’entre 12 i 17 anys, siguen el nostre arquer Ferran Ribes el més jove de la competició.

Maria Castro en arc recorbat cadet va aconseguir la 17a posició superant molt bé la ronda classificatòria i en categoria arc recorbat menor de 14 anys, Ferran Ribes, que s’estrenava en una competició estatal va classificar-se en la 42a posició.

Els dos joves arquers s’entrenen a l’Escola Catalana de Tir amb Arc de Lleida juntament amb 14 companys més d’entre 7 i 17 anys.

Destaquem també la jove arquera Tarragonina Elia Canales que va guanyar la medalla d’or en la categoria d’arc recorbat cadet i a més a més va aconseguir fer el nou rècord de Catalunya de sala, parcial i total, amb 281 i 561 punts respectivament.

Moltes felicitats a tots!!!

Aquí podeu veure de manera íntegra els vídeos del Campionat: