Aquesta setmana ha començat a Barcelona el Curs de Tècnic Nivell 1 en tir amb arc que organitza la Federació Catalana de Tir amb Arc.
El nostre company Guillem Mauri està inscrit i es troba aquests dies immers en la realització d’aquest curs intensiu per tal d’obtenir els coneixements i la capacitació per formar arquers al club.
Però el Guillem no és l’únic membre del Tir amb Arc Lleida que participa en aquest curs donat que la nostra entrenadora, tècnic de nivell 2, Maria Pilar Farré, és una de les professores i imparteix les assignatures de Tècnica de tir amb arc recorbat, Material i equipaments d’arc recorbat, Desenvolupament físic, Psicologia aplicada a la iniciació del tir amb arc i Didàctica i metodologia.
Així doncs, un cop finalitzat aquest curs, el nostre club comptarà amb tres tècnics per la formació d’arquers, Elena Fuentes i Guillem Mauri amb el nivell 1 i Maria Pilar Farré amb el nivell 2. Esperem que en els pròxims anys encara siguin més per poder seguir formant cada vegada més esportistes en aquest meravellós esport.