Aquest cap de setmana, a Madrid, l’Alba Tarragó Bulete ha tornat a demostrar que com més difícil és el repte, més forta és. Dissabte dia 15 al matí, l’Alba, no va començar gaire centrada, potser la manca de confiança per no haver pogut entrenar les seves distàncies de competició, potser el viatge de Lleida a Madrid, potser el cansament dels exàmens… el fred i l’airet que bufava també jugava en contra i la primera part li va costar, molta estona va estar en la posició catorze. Però la segona part va millorar, es va centrar i va acabar remuntant fins acabar les rondes classificatòries en novena posició. Minuts més tard, i sense gaire temps de descans va iniciar-se la primera sèrie d’eliminatòries directes, 1/16 de final on va enfrontar-se a l’asturiana Ana Chamera i va superar-la en tots els sets guanyant 6-0.

La següent eliminatòria 1/8, tornava a ser amb una asturiana, Rebeca González, a qui també va superar amb un 6-0. Diumenge al matí, repreníem les eliminatòries a 1/4 de final, en aquesta eliminatòria l’Alba no les tenia totes, la seva contrincant la Madrilenya Irati Unamunzaga, era la primera classificada en la jornada anterior i medalla de plata en la 1a tirada de lliga nacional cadet i menors de 14 anys. Però l’Alba es va concentrar i va aconseguir dominar el nervis, l’eliminatòria va ser difícil plantant-se en un empat 5-5 i havent de deixar tot l’esforç en una única fletxa de desempat. L’Alba la va visualitzar i en menys de la meitat dels quaranta segons que disposava per disparar-la va llençar la seva fletxa directa al 10, deixant sense gaires opcions a la Madrilenya que va fer un 8.

L’Alba tornava a plantar-se a semifinals, aquest cop l’eliminatòria era amb l’andalusa Judith M. Jimenez, l’andalusa va aconseguir guanyar l’eliminatòria amb un 6-2, així l’Alba, perdia l’oportunitat de disputar el primer i segon lloc i novament, com en l’anterior Tirada de Lliga Nacional es disputaria el bronze amb la seva amiga, la Catalana Lucia Ramos, que novament va superar a l’Alba i la va deixar fora del podi amb un 7-1 i una gran tirada difícil de superar.

Felicitats a tots els esportistes que vau participar, en especial a l’Alba Tarragó i a les joves arqueres companyes de categoria “Menors de 14 anys” en la modalitat d’arc recorbat olímpic, felicitats per l’altíssim nivell i la gran esportivitat que mostren.