El passat cap de setmana es va celebrar el Campionat d’Espanya de Tir amb Arc a les instal·lacions de Marina d’Or a Castelló. Vam participar 4 arquers del Club de Tir amb Arc Lleida que havíem aconseguit la mínima aquesta temporada, el Gerard Safont i l’Emma Serra, tots dos en arc recorbat olímpic sub-18 i la Maria Fernanda i la Maria Pilar Farré, també en arc recorbat olímpic, sènior.
L’Emma Serra i el Gerard Safont, van tirar dijous a la tarda i tots dos van classificar-se per les eliminatòries individuals que van celebrar-se divendres al matí, l’Emma va aconseguir també classificar-se per equips, fent tàndem amb la Lucia Ramos i la Yanay Moli, les bones puntuacions obtingudes els hi van donar el passi directe a semifinals on van guanyar a Balears i es van assegurar la plata.
Divendres al matí era el moment de les eliminatòries individuals pel Gerard i l’Emma, però cap dels dos va poder superar els setzens de finals, acabant tots dos en 17a posició d’aquest Campionat d’Espanya de Sala 2021-22.
Una mica més tard, l’equip format per Yanay Moli Astudillo del Club de tir amb arc de Cambrils, Lucia Ramos Valiente de la Residència BLUME i l’Emma Serra Gonzàlez del Club de Tir amb Arc Lleida es disputaven les finals amb l’equip femení de la Comunitat de Madrid, aquest cop, Madrid es va imposar i el jove equip català sub-18 femení, va quedar sots campió d’Espanya sub-18. L’Emma va obtenir així la seva primera medalla en un campionat estatal.
Dissabte a migdia era el torn de les tiradores sènior d’arc recorbat olímpic amb Maria Fernada Albarez i M. Pilar Farré. Maria Fernanda, en el seu primer Campionat d’Espanya, va classificar-se en 23è lloc i va poder disputar les eliminatòries individuals el diumenge i, tot i no superar els setzens de final, es va poder veure que comença a agafar ritme de competició després de deixar la selecció Mexicana fa més de quatre anys i haver-se traslladat a Lleida, on ha començat a tirar de nou.