Avui us proposem un àudio una mica diferent. Es tracta del programa de Catalunya ràdio L’ofici de viure que van dedicar al nostre esport amb el títol: El tir amb arc com a meditació.
En aquest programa fan una interessant reflexió sobre les possibilitats que ofereix el tir amb arc com a via d’autoconeixement, per connectar amb el nostre cos i el nostre pensament. El tir amb arc pot esdevenir una experiència que ens fa sentir el present i que ens aporta serenitat i equilibri.

Ressenya del programa:
“Llegim al llibre el “Zen y el arte de los arqueros japoneses” que l’objectiu de la pràctica del tir amb arc no consisteix només a “fer diana” perquè abans de res la ment ha de ser harmonitzada amb l’inconscient. En parlarem amb la Doctora en antropologia Isabel Calpe Rufat, i amb l’escriptora Flavia Company, autora de “Haru”, una novel·la oriental, en la qual es narra la vida d’una noia que després de la mort de la mare l’envien a una acadèmia de tir amb arc. I escoltarem també les reflexions de Jordi Falgueres, president del Club arc Montjuic.”