Aquest dissabte 9 de juliol el nostre club, el Tir amb Arc Lleida, hem organitzat una master class a càrrec de l’entrenador danès Thomas Lefèvre, del club Lavia København de Copenhaguen. La sessió ha tingut un gran èxit i ha comptat amb la presència de més d’una vintena d’arquers dels clubs AEC Puigverd de Lleida, d’Arquers de Torrefarrera i del nostre club.

Durant tot el matí els participants hem pogut conèixer i practicar la tècnica del String Walking, una de les tècniques més usades pels arquers de camp i bosc, i que serveix per apuntar a diferents distàncies.

Els participants també hem tingut l’oportunitat de conèixer alguna peculiaritat de l’equipament que utilitza en Thomas per entrenar i competir i també com és el tir amb arc a Dinamarca, un esport que, com també passa a Catalunya, cada vegada té més practicants i que sovint es practica en família. El proper repte d’en Thomas Lefèvre és el Campionat d’Europa de 3D que començarà el 30 d’agost a Eslovènia.

L’activitat s’emmarca dins del conjunt d’iniciatives per a la formació d’arquers que desenvolupa el nostre club. Molt aviat prepararem una altra activitat d’aquestes característiques per seguir millorant, aprenent i descobrint noves tècniques, novetats i curiositats del nostre esport.