Després d’uns caps de setmana atrafegats entre inicis d’escola, competicions i tecnificacions, aquest matí hem pogut gaudir un fantàstic entrenament de Club al camp adjacent a la Pista Municipal d’Atletisme de Les Basses d’Alpicat. Ha estat un fantàstic matí festiu.

Acostumats als entrenaments tranquils, avui hem estat molt ben acompanyats, uns 700 nens de 27 escoles de Lleida han participat d’una jornada d’esport amb “Miniatletisme” que organitza el Club Lleida Unió Atlètica, l’Ajuntament de Lleida i el Consell Esportiu del Segrià amb l’objectiu de difondre l’esport entre tots els nens i nenes.

L’entrenament d’aquest matí ha estat una bona ocasió per trobar-nos i per a què alguns dels nous arquers que sempre havien entrenat en sala hagin pogut conèixer el camp d’entrenament i el tir a l’arc a l’aire lliure.
També ha estat una bona oportunitat per unir en un mateix entrenament arquers de totes les edats i condicions.
Malauradament aquestes instal·lacions encara no estan adaptades per accedir amb cadira de rodes, però malgrat això tothom ha pogut entrenar i gaudir-ne.

També ha estat una bona oportunitat per donar-nos a conèixer una mica més i hem repartit alguns fulletons entre els participants i el públic.