Aquest diumenge dia 2 d’abril, s’ha celebrat a Puigverd de Lleida el Campionat Provincial d’Aire Lliure i 3a tirada de Lliga de les modalitats d’arc recorbat olímpic, arc compost i arc estàndard.
Molt vent i un matí solejat van donar el tret de sortida a un fantàstic dia de tir amb arc en què el club AEC Puigverd, va ser l’amable amfitrió de la jornada.

Els 12 arquers que van representar el Club de Tir amb Arc Lleida van aconseguir 11 medalles, les quals esperem augmentar el pròxim diumenge,  que se celebra el Campionat Provincial de les modalitats d’arc tradicional, arc longbow i arc nu al Camp Municipal de Pardinyes.

La participació i resultats dels nostres esportistes van ser els següents:

Arc Compost
1r lloc – Alex Larrull – Categoria Infantil Home

Arc Estandard
5è lloc – Marc Oró – Categoria Sènior Home

Arc Recorbat
1r lloc – Blau Tarragó – Categoria Esquirol Dona
1r lloc – Alba Tarragó – Categoria Aleví Dona
2n lloc – Marc Benabarre – Categoria Infantil Home
3r lloc – Ferran Ribes – Categoria Infantil Home
1r lloc – Maria Castro – Categoria Cadet Dona
2n lloc – Ferran Ciria – Categoria Cadet Home
1r lloc – Elena Fuentes – Categoria Junior Dona
1r lloc – Josep Puig – Categoria Novell
1r lloc – Pilar Farré – Categoria Sènior Dona
2n lloc – Jordi Tarragó – Categoria Sènior Home

Han estat uns resultats fantàstics pel nostre club, tot i que les puntuacions se’n van ressentir pel vent i pels pocs entrenaments que els arquers del nostre club han pogut fer a l’aire lliure a causa de les restriccions horàries imposades, que no ens permeten accedir en un horari més ample al camp d’entrenament que tenim cedit per l’Ajuntament de Lleida a Les Basses d’Alpicat.

El Campionat Provincial és la competició més accessible per la seva proximitat, moltes vegades és el primer campionat en què participen els arquers i permet agafar experiència per altres competicions, i valorar en quin punt es trobem els clubs i els arquers.
Aquest any el Club de Tir amb Arc Lleida hem tornat a ser el club amb més participació i els primers al medaller, amb onze medalles, seguits dels Arquers de Torrefarrera amb vuit, el Puigverd de Lleida amb quatre, el Tir amb Arc Pardinyes amb dues i els Arquers de l’Urgell amb una.
Comparativament amb l’any passat, en què ens vam estrenar, hem incrementat arquers i resultats.
Estem molt satisfets d’aportar la nostra participació en aquesta competició per incentivar a tots a millorar i per fer que aquest esport tingui cada cop més importància a Lleida, però estem sobretot orgullosos del comportament dels nostres esportistes, del bon ambient que es viu al club i que es va viure a la competició en general i de l’esforç realitzat setmana rere setmana per tots els esportistes, superant les dificultats i divertint-se amb el que fan.