Mentre alguns arquers del club competien a Montjuïc al Campionat de Catalunya de Round 900, un grup d’arquers del club col·laboraven amb Aspros en la seva 5a Cursa Solidària Nosaltres també podem del passat 16 de setembre.
A banda de les diferents modalitats de curses i caminades hi havia altres activitats lúdiques, entre elles el tir amb arc. El nostre club va participar en aquesta activitat amb cinc voluntaris que van donar a conèixer aquest esport a tothom que volgués provar. Va ser una activitat amb molta participació i en què els voluntaris també s’ho van passar molt bé. A banda d’explicar com es practica aquest esport, també es van explicar les normes bàsiques de seguretat a l’hora de tirar i de recollir les fletxes, tot i que la modalitat d’arc utilitzat en aquest espai va ser el softarchery, és a dir arcs de baixa potència amb fletxes amb ventosa, de manera que ningú podia prendre mal.
Va agradar tant que fins i tot alguns nens que quan havien de deixar-li el lloc a un altre nen els hi costava molt soltar els arcs perquè volien tirar més i més.
Esperem poder fer més activitats així i que els nens i no tant nens s’ho puguin tornar a passar genial i donar a conèixer aquest esport tan bonic.