El Club de Tir amb Arc Lleida i l’Associació Dona Balàfia, amb la col·laboració de l’Associació Limfelleida us convidem aquest divendres a una tarda de portes obertes de tir amb arc, adreçada a dones de totes les edats.

Volem oferir una molt bona oportunitat per practicar un esport on les dones mostrem una gran habilitat i que a més a més s’adapta fàcilment a totes les condicions físiques.

Aquest és també un esport que es pot practicar en família i fins i tot participar en competicions amb participants de totes les edats. El tir amb arc és per a tothom i és una habilitat per tota la vida. És un esport igualitari entre homes i dones, nois i noies. Pot ser lúdic o competitiu, un esport individual o d’equip. També es pot practicar en família, les nenes i nens poden practicar-lo des de ben petits, uns 3 anys, fins a la vellesa.

Pel·lícules com la trilogia “Els Jocs de la Fam” i “Brave” de Disney, han tingut un paper important en l’augment de la popularitat de l’arc de tir, especialment entre dones i adolescents. Però aquest creixement no hauria estat possible sense programes de base que permetessin a la gent l’oportunitat de provar l’esport.

El nostre objectiu amb projectes com l’Escola Catalana de Tir amb Arc i els grups d’entrenament i tecnificació, és oferir una alternativa per practicar un esport de manera activa. Si no tinguéssim aquest tipus de jornades i activitats perquè la gent provi el tir amb arc continuaria sent un esport desconegut per molta gent.

El Club de Tir amb Arc Lleida ofereix l’oportunitat de practicar aquest esport durant tot l’any gràcies a l’habilitació de dos espais municipals que ofereixen una alternativa per la pràctica esportiva activa a la ciutat.

Us esperem!!!

Activitat gratuïta
Dia 22 de setembre de 2017
Horari de 18 h a 20 h

On som: Pavelló Juanjo Garra de Lleida
Carrer Jordi Solé Tura 4, 25005 Lleida

Consulteu aquí la ubicació a Google Maps: https://goo.gl/maps/sc4ueDWP68u

Descarrega la imatge per a Whatsapp i passa-la!