Fantàstica la participació dels arquers del Club Tir amb Arc Lleida al 53è Campionat de Catalunya en Sala que es va celebrar els dies 21 i 22 desembre al pavelló poliesportiu de Constantí, Tarragona.

En la modalitat d’Arc Recorbat Olímpic van participar el benjamí Daniel García, que va penjar-se la medalla d’or després d’haver completat les quatre tirades de lliga catalana sense moure’s de la primera posició i d’haver fet una gran tirada al campionat de Catalunya. L’Emma Serra, en categoria infantil, va fer una tirada molt treballada aconseguint els objectius marcats, per primera vegada va poder fer eliminatòries, va aconseguir la 4a posició. En categoría cadet van participar el Gerard Safont, aconseguint la 9a posició i havent millorat moltíssim les sensacions i les puntuacions sobre la diana més complicada, la triple vertical i l’Alba Tarragó que venia de molts dies amb males sensacions va fer una molt bona tirada i unes eliminatòries amb una tècnica extraordinària, va aconseguir ser campiona de Catalunya el seu primer any en aquesta categoria. En categoría sènior va participar Jordi Tarragó, amb una bona tirada, va aconseguir la 5a posiciò.

En la modalitat d’Arc Compost es va estrenar l’arquera cadet Roser Castellví, tot i un problema de material que va poder solventar, va fer una bona tirada i va penjar-se la medalla d’or.

El dia 22, va participar en la modalitat d’Arc Estàndard, categoria sènior, l’arquera i entrenadora del club, Pilar Farré, tot i que aquesta modalitat no l’havia practicat mai, va fer una gran tirada, va aconseguir penjar-se la medalla d’or i va quedar a tan sols tres punts d’igualar el rècord de Catalunya.

Amb aquest Campionat de Catalunya de Tir amb Arc en Sala, acomiadem un 2019 amb molts èxits i encarem un 2020 que esperem estigui plé d’entrenaments amb molt esforç i diversió, d’un esport individual però que compartim amb tots els companys de club com si fóssim un gran equip i que aconseguim complir el nostre llistat d’objectius.

Aquest mes de gener arquers del Club Tir amb arc Lleida participarem a la World Cup de Nïmes, França, els dies 17, 18 i 19 i al Campionat d’Espanya de Precisió en Sala que es celebra a Oropesa de Mar, Castelló, els dies 30, 31, 1 i 2 de febrer. Us mantindrem informats;)