El Tir amb arc i la promoció dels hàbits de vida saludables entre els joves van anar de la mà gràcies al repte O10k.

El 30 de maig va tindre lloc a l’IES Caparrella l’acte de cloenda del repte Instituts O10k, en el que el Tir amb Arc Lleida va obsequiar un dels premis. Es tracta d’una iniciativa impulsada per la Càtedra DOTS i la UdL, i que ha comptat amb la col·laboració del Club de tir amb Arc Lleida i altres entitats esportives de Lleida. 

El president del club, Simeó Fuentes, va ser l’encarregat d’entregar el premi: un curs d’iniciació al tir amb arc, que podrà realitzar al llarg d’aquest any l’alumna que durant els set dies que va durar el repte va fer més passos en total, Aida C. B. de l’IES Caparrella. Enhorabona!

A l’entrega de premis també van assistir representants dels diferents instituts que van participar en aquest repte: IES Maria Rúbies, IES Sant Jaume de les Heures, IES Ronda, IES Episcopal, IES La Mitjana i IES Caparrella. 

O10k és una APP per promocionar l’activitat física en la població. Es proposa assolir els 10.000 passos diaris recomanats per l’OMS. Objectiu 10.000 (k). Aquest repte volia conscienciar als més joves de la necessitat de fer exercici físic diari per tindre un estil de vida saludable, un objectiu que compartim totalment.

No és la primera col·laboració que fem amb l’UdL (vegeu aquí» el curs que vam realitzar amb els alumnes d’aquesta universitat) i estem segurs que seguirem col·laborant en iniciatives com aquestes.

Podeu veure més informació a la web de DOTS i al seu Twitter i també pots descarregar-te l’aplicació en els enllaços que trobaràs aquí »