El passat dissabte dia 10 d’agost va tenir lloc una altra edició de la tirada social ROUND 900 nocturn organitzat per club d’arquers de Puigverd de Lleida AEC. Aquesta tirada té la peculiaritat de què es realitza en horari nocturn i, per tant, amb una temperatura molt més agradable en aquesta època de l’any i en un entorn una mica diferent del dels tornejos habituals.
Aquests fets juntament amb què es tracta d’una tirada no computable en lliga, per tant poc competitiva, i el sopar de germanor que ens organitza el club d’Arquers de Puigverd fa que sigui un plaer de participar-hi, a part d’un bon entrenament i un bon moment per avaluar el nostre nivell.

En aquesta edició van participar un total 23 arquers de diferents clubs: Caldes de Montbui, Cambrils, Andorra la Vella, Urgell, Pardinyes, Tir amb Arc Lleida, Torrefarrera i Puigverd de Lleida.

Del nostre club hi van participar tres arquers en la modalitat d’arc recorbat, essent aquests Ferran Ribes en la categoria cadet, Jordi Tarragó en la categoria sènior i Àngel Ribes en la categoria de veterans. També cal destacar la participació com a àrbitre del Sr. Artur Virgili.

La jornada va transcórrer en un ambient alegre i distés no exempt d’anècdotes divertides derivades del fet de tirar en condició de nit i després de haver d’utilitzar el detector de metalls en no poques ocasions per recuperar algunes fletxes.

Des del club Tir amb Arc lleida agraïm la invitació de l’AEC Puigverd i els felicitem per la seva organització, esperem poder participar-hi en futures edicions.