Aquest dissabte 4 d’agost hem pogut gaudir de la cita anual amb la tirada nocturna de round 900 de Puigverd de Lleida. Aquesta tirada s’ha convertit ja en un clàssic de l’estiu. Amb les temperatures que tenim aquests dies poder practicar el tir amb arc quan es fa de nit esdevé una proposta suggeridora. Si a més a més es fa en un ambient tan agradable i amb una organització amable com la que van oferir-nos els amics de Puigverd de Lleida, encara millor. Per tot això, un any més, els arquers del nostre club no ens l’hem volgut perdre.

Han participat arquers de sis clubs diferents, els amfitrions, Puigverd de Lleida, i arquers d’Encamp, l’Urgell, Torrefarrera, Olivella i Lleida.

Els arquers del nostre club van aprofitar per practicar en diferents distàncies i veure que tal van les puntuacions. En general va anar força bé. Els més joves, l’Emma i el Ferran van afinar la seva tècnica i van poder tastar tres distàncies diferents, quan habitualment només ho fan en dues. Un petit repte que van superar amb nota.

En arc adaptat, la Dolors i el Ferran ens van sorprendre a tots amb la millor tirada que han fet fins ara i, com podeu veure a les fotos, amb un estil i una fermesa que es va traduir en unes fletxes cada vegada més agrupades i en un somriure cada vegada més ample. L’ajuda de l’Izan sembla que els va anar molt bé.

La Pili i l’Àngel, en arc recorbat, i el Simeó amb longbow, van aprofitar totes i cadascuna de les fletxes per gaudir practicant aquest esport que tant els agrada i que tan difícil els resulta de poder practicar darrerament. Les puntuacions, sorprenentment altes malgrat les dificultats per entrenar, ens animen molt per seguir endavant.

En acabat vam poder sopar tots junts a la cafeteria i comentar la tirada en agradable companyia.

En resum, una activitat en ple estiu que ens fa gaudir com poques. Esperem amb moltes ganes poder tornar l’any vinent.

Aquest diumenge 12 d’agost a les 9 del matí el club AEC Puigverd ha organitzat una tirada d’iniciació a la modalitat de camp, amb esmorzar de germanor.