Del 21 al 23 de gener s’han celebrat la Indoor World Series de Nîmes de 2022 després del parèntesi del 2021 en què no es va poder fer el campionat de manera presencial.
El Tir amb Arc Lleida va tornar a estar present amb una petita representació de tres arquers que partien amb la il·lusió de participar en una tirada internacional al costat dels millors arquers i arqueres del món. L’objectiu era gaudir de l’ambient únic d’una competició d’aquestes característiques, adquirir experiència i que els arquers que no la tenien poguessin obtenir la marca mínima per participar en el pròxim Campionat d’Espanya.
Malgrat l’absència d’esportistes d’alguns països, com Corea, els Estats Units o l’Índia, el nivell va ser molt alt.

Divendres 21 de gener, en la primera sèrie classificatòria del torneig, va participar l’arquera Maria Pilar Farré Pinilla en la categoria sènior d’arc recorbat olímpic. Va acabar en una bona 43a posició i amb 506 punts va aconseguir, en l’única prova que ha pogut participar aquesta temporada, la marca mínima per participar en el Campionat d’Espanya de Sala.

Els joves arquers Gerard Safont Catena de 16 anys i Emma Serra González de 14 anys van participar en categoria Menors de 21 anys, tots dos en arc recorbat olímpic. Van tenir la sort de tirar al pavelló de le Parnasse, l’espai on es fan les finals, el més emblemàtic dels tres que hi ha.

Gerard, va fer una gran tirada tot i haver estat malalt pocs dies abans del viatge i no haver pogut participar en el Campionat de Catalunya, va fer 476 punts i va quedar en 59a posició. També va assolir la puntuació mínima per participar en el Campionat d’Espanya.

L’Emma, que només cinc dies abans havia obtingut el bronze al Campionat de Catalunya, va acusar el cansament i els nervis d’una competició tan difícil en la que ja només l’escenografia aclapara.
Va fer 425 punts i va aconseguir la 50a posició. El mes de febrer lluitarà també per obtenir una bona posició al Campionat d’Espanya.